maanantai 23. toukokuuta 2016

Terassin kesäkukat

Sisäänkäynnin terassi sai lisää kesäkukkia ja tällä hetkellä tuntuu siltä, että tämä määrä etuterassilla riittää. Istutin erilaisia kesäkukkia Kekkilän jalalliseen viljelylaatikkoon ja laatikon pohjalle laitoin ensin isoja valkoisia jätesäkkejä suojaamaan laatikkoa. Jätesäkkien päälle kaadoin 3 säkillistä Kekkilän hiekoitus- ja puutarhamursketta, jonka päälle laitoin mullan. 


Idean tähän iloiseen kukkien sekamelskaan sain Kokonpuutarhan instagramista, jossa oli tehty samantyylinen asetelma. Samoja kukkia en Kodin Terrasta löytänyt, vaan valitsimme tytön kanssa meitä miellyttäviä kukkia. 


Laatikossa on nukenkaulusta, amppeliharsoa, hopeaputousta, dahlioita, markettoja, pistokasdahlioita, pelargoni ja tähtisilmä. Nyt alkaakin kovin työ kun pitää saada kukat pysymään hengissä. Toivottavasti ei tule enää kylmiä öitä. 

Mitäs tykkäätte asetelmasta?

21 kommenttia:

 1. Ihana, oikea kukkasade ja kun tuosta vielä kasvavat niin paranee vaan. Kukka-asetelmissa, ihan kuin tv:n puutarhaohjelmissa on aina se ärsyttävä puoli, että valmista tulosta ei ikinä näe kun kasvit on niin pieniä vielä:) Eikä tuossa ihanassa Kekkilän kukka-altaassakaan mitään vikaa ole...<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toivottavasti saan nuo pidettyä hengissä ja alkaisivat rehottaa oikein kunnolla :) Mä haaveilin kauan tuosta kekkilän laatikosta :)

   Poista
 2. Onpa ihana! :) Tykkään kun on paljon kaikkea erilaista!

  VastaaPoista
 3. Mun pitäs hakea lisää kukkia ja tehdä just kans ihan sekasikiö asetelma.

  VastaaPoista
 4. Kiva! Minäkin istuttelin samanlaiseen (mutta mustaan) kekkilän laatikkoon tänään kukkia terassille. Kokeilin ensimmäisen kerran yhdistää asetelmaan sekä kesäkukkia että hyötykasveja, saas nähdä miten käy :-D

  VastaaPoista
 5. Onpa todella kaunis asetelma! Ihanan luonnollinen ja kesäinen! :)

  VastaaPoista
 6. Kauniita asetelmia! Itselläni vielä vähän vaiheessa kesäkukkien istutus!

  VastaaPoista
 7. Jenni sen jo tuolla ylempänä sanoikin, että on ihanan luonnollisen näköinen asetelma. Jus ihana!
  (Mulla on toi sama Kekkilän kaunis valkoinen laatikko aina vaan tyhjillään, kun en ole osannut päättää, mitä siihen istutan. Liikaa kivoja vaihtoehtoja ja toivon, että lopulta ei käy niin, että siinä vaiheessa, kun päätös on valmis, taimikaupoissa myydään jo kanervia ja pallokrysanteemeja :D))

  VastaaPoista
 8. Teidän talon julkisivu näyttää aivan unelmalta 😍

  VastaaPoista
 9. Kauniilta näyttää <3 Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 10. Kaunis asetelma ja hei, arpavoitto lunastettu! Kiitos.

  VastaaPoista
 11. Kaunis kokonaisuus! <3 Minä hankin kesäkukat aina kesäloman alkajaisiksi, puutarhalla käymisestä on muodostunut jo perinne. :)

  VastaaPoista
 12. Ihanan "sotkuinen" sekoitus. Minulla tänään puutarhapäivä, katsotaan mitä meidän ruukkuihin tulee, vielä ideat hakusessa:).

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...