lauantai 28. tammikuuta 2017

Kevättä kohti

Täällä paistaa vihdoinkin aurinko. Heti tuli ihan keväinen olo ja fiilis. Tuntuu, että kotiinkin pitäisi saada jotain uutta ja piristävää. Olen tietoisesti yrittänyt välttää surffailemasta nettikauppojen sivuilla, sillä tein vuoden vaihteessa päätöksen hillitä sisustusshoppailua. Hyvin olen pysynyt pois nettikaupoista, mutta yksi asia ei jätä minua rauhaan. Nimittäin keramiikka. Joka puolelta tunkee niin kaunista keramiikkaa vastaan, että saa nähdä kuinka kauan pystyn sitä vastustamaan.


Onneksi meillä tytöt ovat tehneet kuvataidekoulussa ihania keramiikkakoristeita ja astioita ja taidankin joku päivä kuvata niitä enemmän teillekin näytille. Alkaa kuvausvaloakin pikkuhiljaa olla riittävästi.


Oletteko te tehneet uusia keväisiä sisustushankintoja?

3 kommenttia:

  1. Ei ole tullut hankittua mitään vielä. Kynttilöitä vain, mutta tänään oli ajatus, että katsoisin mitä sisustusjuttuja löytyy kaapin kätköistä ja sitten voisi keväistä juttua laittaa esille.

    VastaaPoista
  2. Täällä pyritään myös välttämään kaikenlaisia hankintoja, onneksi meilläpäin ei ole ainakaan sellaisia kivijalkakauppoja, joissa voisi lipsahtaa.. ;) Keväinen valo on jo itsessään kaunis sisustuselementti! :)

    VastaaPoista
  3. Ihan muutaman tyynyn ja torkkupeiton, ja kaikki oli ale-lapuilla. :) Nyt ei ole tilaakaan hankkia mitään ylimääräistä, tähän väliaikaiseen yksiöön. :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...