lauantai 10. kesäkuuta 2017

Terassin kesäkukat

Sain tänään hankittua etupihan terassille kesäkukat. Kävin usealla puutarhalla ja lähes jokaisesta tarttui jotain kukkia mukaan. Viime kesän tapaan, istutin Kekkilän jalalliseen viljelylaatikkoon sekalaisia kesäkukkia ja valuvia vihreitä kasveja (maahumalaa ja vihreäputous-kasvia). Nyt odotellaan, että kukat alkavat kasvaa ja laatikko täyttyy kunnolla.


Halusin terassille myös yhden roikkuvan amppelikukan ja kun näin tämän ihanan sekalaisen amppelin Lindell Flowersilla, en voinut jättää sitä ostamatta. Valkoisissa ruukuissa olevat lumitähdet ovat myös Lindell Flowersilta.


Meillä on takapihalla ongelmana muurahaiset, jotka pesiytyvät kukkaruukkuihin ja vaeltelevat myös terassilla. Tänä kesänä laitankin takapihan terassille vain roikkuvia kukkia, jotta muurahaiset pysyvät poissa.


Aurinkoista viikonloppua!

12 kommenttia:

 1. Voi kuinka kauniit istutukset teillä :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kukkia olet valinnut. Minulta puuttuu kukat vielä etupihalta, takapihalle olen sentään saanut kukat hankittua.
  Ihanaa viikonloppua sinulle ❤️

  VastaaPoista
 3. Voi miten kauniita kukkia ja asetelmia! Sain vasta eräältä ystävältäni vinkin, joka kuulemma pitää muurahaiset loitolla kukkapurkeista: kukkapurkin ympärille sirotellaan kunnolla Lidlin halvinta murukahvia renkaaksi. Hän on jo useana kesänä saanut muurahaiset karkotettua tuolla konstilla. Itse en ole vielä kokeillut mutta aikeissa on;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen kokeillut kaikki vinkit mitkä olen muurahaisiin löytänyt googlettamalla, mutta mikään ei ole vielä auttanut. Kahvinporoja olen kokeillut mullan päällä, mutta en kukkapurkin ympärillä, joten sitä on kyllä kokeiltava vielä!

   Poista
 4. Onpa kaunis amppeli! Viime viikolla juuri harmittelin, kun amppeleissa on vain yhtä ja samaa kukkaa. Juuri tuollainen sekalainen amppeli on myös minun mieleen! Näyttää paljon luonnollisemmalta ja jännemmältä :) Kauniit istutukset teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itsekin tykkään kun amppelissa on sekalaisia kukkia eikä vaan sitä yhtä ja samaa :)

   Poista
 5. Kyllä se on vaan niin, että kukat tuo tunnelmaa. Ihania kukkia olet ostanut!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...